Kennisplatform lokaal duurzaam opgewekt

Accountmanager Tools & MediaAeneas Media - 's-Hertogenbosch

12 mei 2017

Heb jij affiniteit met de bestaande bouw-/renovatiebranche én krijg jij energie van het opbouwen van een goede relatie met de klant om uiteindelijk je salesdoelstellingen te behalen? Ben je ondernemend en altijd op zoek naar nieuwe kansen? Dan ben jij onze nieuwe collega.

Over de functie

Aeneas Media is een innovatief mediabedrijf dat kennisuitwisseling faciliteert binnen vaknetwerken in de bouw, ruimtelijke ontwikkeling en energiesector. Onze vaknetwerken bieden leden en partners de mogelijkheid om kennis te halen en te delen.

Een van onze vaknetwerken richt zich op de bestaande bouw. Voor deze doelgroep bieden wij verschillende digitale tools aan ter ondersteuning van het renovatieproces en de bewonerscommunicatie. Je functie als Accountmanager is tweeledig:

 • Als Accountmanager Tools adviseer je bedrijven over de inzet van deze tools en ben je verantwoordelijk voor verkoop en marketing.
 • Ook krijgen onze partners de kans om hun kennis en kunde te etaleren via onze vaknetwerken. Daar ben jij als Accountmanager Media bij betrokken. Je adviseert organisaties over de verschillende communicatiemogelijkheden. Samen met de community manager stippel je een plan uit, waarbij een zo hoog mogelijk rendement voor klant en Aeneas Media vooropstaat.

Waar houd jij je mee bezig?

 • Je bezoekt onze klanten en adviseert over het gebruik van onze tools en verkoopt deze. Je bent circa 3 dagen per week ‘en route’;
 • Je ondersteunt nieuwe klanten bij het in gebruik nemen van de tools;
 • In samenspraak met de redactie benader je mogelijke adverteerders en partners. Je belt veelal met bestaande relaties. Wij doen niet aan koude acquisitie.
 • Je initieert marketingacties die gericht zijn op het behalen van je salesdoelstellingen;
 • Je monitort de trends en ontwikkelingen in de markt, zowel voor de producten van Aeneas Media als voor de applicaties van onze samenwerkingspartners;
 • Je bouwt persoonlijke relaties met onze klanten op en onderhoudt ze.

Hoe doe je dat?

Het opbouwen van een goede, langetermijnrelatie met (potentiële) klanten is wat jou elke dag drijft. Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen via onze vaknetwerken, door het bezoeken van events en door het voeren van gesprekken met je klanten. Als zich een kans voordoet, zet jij alles op alles om deze te benutten.

Wie ben jij?

Je houdt van contact met andere mensen en hebt commerciële capaciteiten, verkregen via opleiding of ervaring, minimaal op hbo-niveau. Je hebt affiniteit met, of nog beter: werkervaring in de bestaande bouw. Hard werken zit in je natuur en je kunt prima overweg met harde deadlines en de hectiek van een tweeledige functie.

Wie zijn wij?

Aeneas Media is een innovatief mediabedrijf, gevestigd in het leukste kantorenpand van ’s-Hertogenbosch: De Gruyterfabriek. Onze klanten helpen hun werk beter te doen; dat is onze missie. Wij faciliteren de kennisuitwisseling binnen vaknetwerken in de bouw, ruimtelijke ontwikkeling en energiesector en weten onze leden hierdoor langdurig aan ons te binden. Die netwerken bestaan onder andere uit aannemers, adviesbureaus, woningcorporaties en professionals bij gemeenten en in de ruimtelijke ontwikkeling. De klant, flexibiliteit en kwaliteit van de inhoud staan centraal. Ons jonge en hechte team bestaat uit dertien professionals die samen werken aan zes toonaangevende merken.

Wat bieden we?

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en een Peugeot 108 van de zaak, flexibele werktijden en een zeer collegiale werkomgeving, waar gezelligheid en teambuilding vooropstaan.

Interesse en pas jij in het profiel? 

Licht in een brief toe waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Stuur deze toelichting inclusief je cv naar d.denobel@aeneas.nl. Reageren kan tot uiterlijk 15 juni 2017.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Sanne Verdonk, manager sales, via telefoonnummer 06 57 67 62 89.

details

 • Uur 32
 • Opleiding HBO/WO

Contact

 • Direct solliciteren d.denobel@aeneas.nl T.a.v. Demi de Nobel
 • Aeneas Media Veemarktkade 8, Ingang F, ruimte 4121
  5222 AE
  's-Hertogenbosch

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren