Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home /

Hoe besparen op vaste lasten?

di 13 okt 2020

Iedere maand worden er weer een aantal vaste lasten van uw rekening afgeschreven, denk hierbij aan uw hypotheek, verzekering of abonnementen. Dit is niet erg zolang deze lasten onder het vaste maandelijkse inkomen blijft. Toch hebben veel mensen onnodig veel stress van hun vaste lasten, terwijl ze hier gemakkelijk op kunnen besparen. Dit is vaak met één druk op de knop geregeld. Waarom zou u het niet doen?

- Gesponsord artikel -

Bespaar geld door energie te besparen

Door goed op uw energiegebruik te letten, kunt u vaak al meer dan honderd euro besparen. Zo kunt u de gloeilampen in uw huis vervangen voor duurzame ledverlichting of de stekkers uit het stopcontact halen wanneer apparaten niet gebruikt worden.

Ook is het verstandig om uw huis goed te isoleren, dit is één van de grotere factoren onder energiebesparing. Zo kunt u het glas vervangen door dubbelglas en de daken of vloeren beter isoleren.

Behalve alle materiële wijzigingen die aangebracht kunnen worden, steekt er één met de kop bovenuit: van energiemaatschappij veranderen. Veel consumenten hebben namelijk een onvoordelig energiecontract. Dit is gemakkelijk te vergelijken via Easyswitch. Dit is een energievergelijker in leveranciers met groene stroom uit Nederland, die binnen een aantal minuten alle verschillende aanbieders vergelijkt. Overstappen via deze site is helemaal gratis en wordt direct voor u geregeld. Via de website kunt u gas, water en licht online aanvragen. Check dan ook vandaag nog uw voordeel bij Easyswitch en stap gelijk over!

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren