Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

'Praat mee café'

31 maart 2022

Energie+ heeft een doel: opbouwwerkers bewust maken van hun rol in de energietransitie en hen vertrouwd maken alle aspecten van de transitie. Om nieuwe gezichten te vinden zijn we het zeer laagdrempelige en gratis online 'Praat mee café' gestart. Afgelopen dinsdag 22 maart was de eerste editie. Een laagdrempelig online uurtje voor mensen uit het opbouwwerk die interesse hebben in de energietransitie. Velen merken in hun werk dat energiearmoede doordringt in de huishoudens van hun cliënten. Het besef rijst dat ook zij hier "iets mee moeten". Dan wil je meer weten van die energietransitie!

In dit vaste uurtje, op elke dinsdag namiddag, kan iedereen werkzaam in het sociaal domein (gemeenten en woco’s) ‘binnen lopen’ en vragen stellen, informatie krijgen en contacten leggen. Dit keer kwamen de virtuele cafégangers uit Rotterdam, Alkmaar en Duiven. Ze herkenden bij elkaar dezelfde vragen en thema’s en hielpen elkaar direct met kennis en ervaring. Dat was mooi om te zien! Hier wordt Energie+ blij van: het faciliteren van nieuwe verbindingen.
Evamarije Smit zit elke dinsdag klaar, van 16 tot 17 uur. Geen vraag of opmerking is te gek. Schroom niet en sluit een keer aan. Je kunt onderstaande link gebruiken en graag delen in je netwerk. Dank!
https://us06web.zoom.us/j/86488484313?pwd=aEZCY0JHV3FQKzRHRGhCRUZFc2Fjdz09

Reacties

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren