Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Artikelen

Circulariteit: een code die gekraakt moet worden

Puzzel jij mee? - 2 juli 2021

Circulariteit is een beetje een beladen begrip geworden. Het is zo breed en zwaar. Wij vinden het belangrijk dat we ons ook vooral blijven realiseren dat het heel leuk is! En waarom? Omdat het nog een code is die gekraakt moet worden. Het gaat wat ver om het te omschrijven als een real life escape room, maar een mysterie is het wel. We weten waar we naartoe willen en moeten, maar hoe we er komen? Dat moeten we nog gezamenlijk uit zien te puzzelen.

Het is bij uitstek het gebied om buiten de gebaande paden te denken. Een wereld zonder afval, een keuken zonder stekkers, zonder creativiteit komen we er niet. En je eigen creativiteit heeft soms een slinger nodig. Je moet jezelf inspireren.

En dáárom organiseren wij jaarlijks de Dag van de Circulariteit, dit jaar op 23 september in de CIRCL in Amsterdam. Een mooie mix van deelnemers en sprekers die allemaal met creatieve circulaire ideeën bezig zijn. Dat kun je dus eigenlijk niet missen.

Deze organisaties geven ons via een video alvast een kijkje in hun (stekkerloze?) keuken, zodat we 23 september verder de inhoud in kunnen. Als je je aanmeldt voor de Dag van de Circulariteit krijg je deze video’s als bonus toegestuurd. Wie gaan we horen en zien:

  • Van der Meijs
  • Lente corporaties
  • New Horizon
  • Optimus
  • Ballast Nedam Zuid
  • Zayaz


Laat je ook inspireren en meld je aan
Meer lezen en aanmelden kan via: renda.nl/dagvandecirculariteit2021

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Energie+ en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren