Kennisplatform lokaal duurzaam opgewekt

Het kennisnetwerk Energie+ richt zich op de energietransitie in de wijk. Het doel van Energie+ is om alle partijen die te maken hebben met het CO2 neutraal maken in de gebouwde omgeving te bereiken en op te nemen in haar netwerk. De kennis en kunde van het netwerk wordt verzameld, gefilterd, gevalideerd, verrijkt door Energie+.

Energie+ wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners. Een partner geniet van veel aantrekkelijke voordelen, waaronder een flinke korting op het lidmaatschap en een profielpagina op deze website. Omdat het partnerschap in onderling overleg wordt ingevuld, sluiten de voordelen precies aan bij de behoeftes van de partner.

Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Marjolein Heijmans via telefoonnummer 073-2051010 of via e-mail m.heijmans@aeneas.nl

Greenchoice

Als duurzaam energiebedrijf levert Greenchoice uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Met meer dan een half miljoen klanten worden elke dag groene keuzes gemaakt. 

lees meer website
54events

54events is opgericht in 2009 en is een mediabedrijf gespecialiseerd in beurzen  en evenementen op het gebied van energietransitie. Wij brengen vraag en aanbod met elkaar in contact, bieden een podium voor young professionals en startups, en faciliteren kennisdeling.

lees meer website
Fontys

Binnen de verschillende opleidingen en instituten van Fontys Hogescholen is er een divers onderwijsaanbod op het gebied van duurzaamheid.

lees meer website
Provincie Gelderland

We willen als organisatie een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom hebben we voor onze organisatie een ambitieus doel gesteld: CO2-neutraal, energieneutraal en afvalloos zijn in 2030!

lees meer website

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren