Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Partners

Partners

Energie+ is hét kennisplatform voor duurzame wijken van de toekomst. En richt zich op de energietransitie in de wijk. Dat netwerk bouwen we samen met onze partners. Om die reden bieden we partijen die deel uitmaken van ons partnernetwerk onder meer een flinke korting op het lidmaatschap van Energie+. Omdat het partnerschap in overleg wordt ingevuld, sluiten de voordelen precies aan bij de behoeftes van de partner.

- Wat kun je als ondernemer verwachten van een partnerschap, lees hier meer
- Wat kun je als gemeente verwachten van een partnerschap? Lees hier meer
- Wat kun je als zorg – en welzijnsorganisatie verwachten van een partnerschap? Lees hier meer

Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Marjolein Heijmans (06-57676351). 

Greenchoice
Greenchoice

Als duurzaam energiebedrijf levert Greenchoice uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Met meer dan een half miljoen klanten worden elke dag groene keuzes gemaakt. 

website
 
Tiwos
Tiwos

Tiwos is een corporatie die bewoners helpt zelf een thuis te maken, in een buurt waar iedereen kan meedoen en vooruitkomen. We willen naast onze bewoners staan en verschil maken waar dat nodig is. We kennen onze buurten en bewoners. Niet op afstand, maar van dichtbij. We hebben écht contact.

website
 
Giesbers Rotterdam
Giesbers Rotterdam

Giesbers Rotterdam werkt duurzaam en milieubewust. Binnen ons bedrijf en op de bouwplaats nemen we structureel maatregelen om een negatieve impact van onze activiteiten op de wereld om ons heen te minimaliseren.

website
 
Knaapen Groep
Knaapen Groep

Als er iets is wat ons bedrijf typeert, dan is het dat we nooit stilstaan. We geloven dat het altijd slimmer kan. Beter, socialer, sneller en efficiënter. Dat betekent niet dat we per se continu willen vernieuwen. Vernieuwen is voor ons nooit een doel op zich. Het is wel zo dat we kansen direct grijpen als we ze zien. Ook als we nog niet precies weten waar ons dat gaat brengen.

website
 
Stichting warmtenertwerk
Stichting warmtenertwerk

Stichting Warmtenetwerk is het platform voor de warmtesector waar spelers informatief met elkaar netwerken en zich inzetten voor de energietransitie.

website
 
Fontys
Fontys

Binnen de verschillende opleidingen en instituten van Fontys Hogescholen is er een divers onderwijsaanbod op het gebied van duurzaamheid.

website
 
Provincie Gelderland
Provincie Gelderland

We willen als organisatie een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom hebben we voor onze organisatie een ambitieus doel gesteld: CO2-neutraal, energieneutraal en afvalloos zijn in 2030!

website
 
Renda ©2020. All rights reserved.
Energietransitie als sociale opgave

Meld je nu aan voor de Online Masterclass 'Energietransitie als sociale opgave' vanaf 21 januari.

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren