Hét kennisnetwerk voor Energietransitie in de wijk

Energie+ is hét kennisnetwerk voor Energietransitie in de wijk. Met het verzamelen en delen van kennis, ervaringen en praktijkvoorbeelden draagt Energie+ bij aan bereiken van de doelen uit de Energie-agenda. In ons netwerk leest, hoort en deelt men kennis over het bereiken van deze doelstelling en de uitdagingen die we daarbij tegen (gaan) komen.

Dit doen we met behulp van onze partners, die net als wij het belang van kennis, samenwerking en communicatie inzien. Omdat wij die partners zo belangrijk vinden, krijgen zij een aantal aantrekkelijke voordelen

Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Marjolein Heijmans (06-57676351). 

Greenchoice

Als duurzaam energiebedrijf levert Greenchoice uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Met meer dan een half miljoen klanten worden elke dag groene keuzes gemaakt. 

lees meer website
Stichting warmtenertwerk

Stichting Warmtenetwerk is het platform voor de warmtesector waar spelers informatief met elkaar netwerken en zich inzetten voor de energietransitie.

lees meer website
Fontys

Binnen de verschillende opleidingen en instituten van Fontys Hogescholen is er een divers onderwijsaanbod op het gebied van duurzaamheid.

lees meer website
Provincie Gelderland

We willen als organisatie een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom hebben we voor onze organisatie een ambitieus doel gesteld: CO2-neutraal, energieneutraal en afvalloos zijn in 2030!

lees meer website

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren