Hét kennisnetwerk voor Energietransitie in de wijk

Energie+ is hét kennisnetwerk voor Energietransitie in de wijk. Met het verzamelen en delen van kennis, ervaringen en praktijkvoorbeelden draagt Energie+ bij aan bereiken van de doelen uit de Energie-agenda. In ons netwerk leest, hoort en deelt men kennis over het bereiken van deze doelstelling en de uitdagingen die we daarbij tegen (gaan) komen.

Dit doen we met behulp van onze partners, die net als wij het belang van kennis, samenwerking en communicatie inzien. Omdat wij die partners zo belangrijk vinden, krijgen zij een aantal aantrekkelijke voordelen

Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Marjolein Heijmans (06-57676351). 

Greenchoice

Als duurzaam energiebedrijf levert Greenchoice uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Met meer dan een half miljoen klanten worden elke dag groene keuzes gemaakt. 

lees meer website
Tiwos

Tiwos is een corporatie die bewoners helpt zelf een thuis te maken, in een buurt waar iedereen kan meedoen en vooruitkomen. We willen naast onze bewoners staan en verschil maken waar dat nodig is. We kennen onze buurten en bewoners. Niet op afstand, maar van dichtbij. We hebben écht contact.

lees meer website
Giesbers Rotterdam

Giesbers Rotterdam werkt duurzaam en milieubewust. Binnen ons bedrijf en op de bouwplaats nemen we structureel maatregelen om een negatieve impact van onze activiteiten op de wereld om ons heen te minimaliseren.

lees meer website
Knaapen Groep

Als er iets is wat ons bedrijf typeert, dan is het dat we nooit stilstaan. We geloven dat het altijd slimmer kan. Beter, socialer, sneller en efficiënter. Dat betekent niet dat we per se continu willen vernieuwen. Vernieuwen is voor ons nooit een doel op zich. Het is wel zo dat we kansen direct grijpen als we ze zien. Ook als we nog niet precies weten waar ons dat gaat brengen.

lees meer website
Stichting warmtenertwerk

Stichting Warmtenetwerk is het platform voor de warmtesector waar spelers informatief met elkaar netwerken en zich inzetten voor de energietransitie.

lees meer website
Fontys

Binnen de verschillende opleidingen en instituten van Fontys Hogescholen is er een divers onderwijsaanbod op het gebied van duurzaamheid.

lees meer website
Provincie Gelderland

We willen als organisatie een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom hebben we voor onze organisatie een ambitieus doel gesteld: CO2-neutraal, energieneutraal en afvalloos zijn in 2030!

lees meer website

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren