Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Partners

Partners

Energie+ is hét kennisplatform voor duurzame wijken van de toekomst. En richt zich op de energietransitie in de wijk. Dat netwerk bouwen we samen met onze partners. Om die reden bieden we partijen die deel uitmaken van ons partnernetwerk onder meer een flinke korting op het lidmaatschap van Energie+. Omdat het partnerschap in overleg wordt ingevuld, sluiten de voordelen precies aan bij de behoeftes van de partner.

- Wat kun je als ondernemer verwachten van een partnerschap, lees hier meer
- Wat kun je als gemeente verwachten van een partnerschap? Lees hier meer
- Wat kun je als zorg – en welzijnsorganisatie verwachten van een partnerschap? Lees hier meer

Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Marjolein Heijmans (06-57676351). 

Greenchoice
Greenchoice

Als duurzaam energiebedrijf levert Greenchoice uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Met meer dan een half miljoen klanten worden elke dag groene keuzes gemaakt. 

lees meer
 
BPSW
BPSW

BPSW is dé beroepsvereniging van maatschappelijk werkers, jeugd- en gezinsprofessionals en sociaal agogisch werkers. Zij behartigt hun belangen en bevordert de kwaliteit van hun werk in diverse werkvelden, zoals maatschappelijk en sociaal agogisch werk, jeugdhulp, reclassering, wijkteams, GGZ, gezondheidszorg, sociaal psychiatrische ondersteuning en gehandicaptenzorg.

lees meer
 
Provincie Noord-Brabant
Provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant streeft naar een 100% fossielvrije energiehuishouding in 2050. Om dat voor elkaar te krijgen, zet zij fors in op het gebruik van duurzame energie, jaagt ze baanbrekende innovaties in de energiewereld aan en betrekt ze zo veel mogelijk Brabanders bij de energietransitie.

lees meer
 
SlimmeBuur
SlimmeBuur

SlimmeBuur is dé website waar buren elkaar adviseren over energie besparen. Je vindt er een overzicht van iedereen in Nederland die al isolatie en zonnepanelen heeft én je komt alles te weten over de kosten, energiebesparing en de juiste uitvoerder.

lees meer

vrijdag 17 december 2021 Hoe actief is jouw buurt

donderdag 26 augustus 2021 Vind jouw SlimmeBuur

bekijk alle items

 
Firan
Firan

Samen met partners maakt Firan de duurzame energie van de toekomst toegankelijk voor iedereen. Firan ontwikkelt, realiseert en exploiteert energie-infrastructuren die klaar zijn voor de toekomst. Met onze netten voor warmte, koude, stoom, duurzame gassen, zonnestroom, windenergie en CO2 lossen we lokale energievraagstukken op.

lees meer
 
Diverz
Diverz

Welzijn en leefbare wijken voor iedereen in Zwijndrecht. Dat is waar Diverz zich iedere dag met passie, energie en enthousiasme voor inzet. De overheid doet daarvoor een beroep op de inwoners zelf en op hun omgeving. Samen met inwoners, vrijwilligers en andere professionele (hulpverlenende) organisaties versterkt Diverz de eigen kracht van inwoners en draagt de organisatie bij aan de zelfredzaamheid. De organisatie doet dit verbindend, klantgericht en ondernemend.

lees meer
 
Farent
Farent

Wij zijn sterk in sociaal werk. We bieden ondersteuning bij het dagelijks leven, van buurtondersteuning tot en met individuele hulp. Samen met bewoners bouwen we aan zelfredzaamheid en stevige sociale netwerken in leefbare buurten. 

lees meer
 
Tiwos
Tiwos

Tiwos is een corporatie die bewoners helpt zelf een thuis te maken, in een buurt waar iedereen kan meedoen en vooruitkomen. We willen naast onze bewoners staan en verschil maken waar dat nodig is. We kennen onze buurten en bewoners. Niet op afstand, maar van dichtbij. We hebben écht contact.

lees meer
 
Giesbers Rotterdam
Giesbers Rotterdam

Giesbers Rotterdam werkt duurzaam en milieubewust. Binnen ons bedrijf en op de bouwplaats nemen we structureel maatregelen om een negatieve impact van onze activiteiten op de wereld om ons heen te minimaliseren.

lees meer
 
Knaapen Groep
Knaapen Groep

Als er iets is wat ons bedrijf typeert, dan is het dat we nooit stilstaan. We geloven dat het altijd slimmer kan. Beter, socialer, sneller en efficiënter. Dat betekent niet dat we per se continu willen vernieuwen. Vernieuwen is voor ons nooit een doel op zich. Het is wel zo dat we kansen direct grijpen als we ze zien. Ook als we nog niet precies weten waar ons dat gaat brengen.

lees meer
 
Stichting warmtenertwerk
Stichting warmtenertwerk

Stichting Warmtenetwerk is het platform voor de warmtesector waar spelers informatief met elkaar netwerken en zich inzetten voor de energietransitie.

lees meer
 
Fontys
Fontys

Binnen de verschillende opleidingen en instituten van Fontys Hogescholen is er een divers onderwijsaanbod op het gebied van duurzaamheid.

lees meer
 
Provincie Gelderland
Provincie Gelderland

We willen als organisatie een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom hebben we voor onze organisatie een ambitieus doel gesteld: CO2-neutraal, energieneutraal en afvalloos zijn in 2030!

lees meer
 
Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren