Hét kennisnetwerk voor Energietransitie in de wijk

Energie+ geeft inzicht in lokale- en burgerinitiatieven en bespaart op deze manier tijd voor onderzoek en uitzoekwerk. We leren van elkaar. Om dit te kunnen faciliteren voor particulieren huiseigenaren, werken wij samen met partners. Onze partners zijn werkzaam in verschillende branches, zoals gemeenten, woningbouwcorporaties, energiecoöperaties, bouwers, installateurs, leveranciers, huurdersorganisaties, duurzaamheidsspecialisten, hypotheekverstrekkers, provincies, etc.

Wij gaan letterlijk voor jou de wijk in. Wij geven verschillende initiatieven een gezicht. Onze doelgroep is jouw doelgroep. Wij geven de particuliere huiseigenaren concrete oplossingen en laten hen kennismaken met de mogelijkheden die er zijn om hun huis te verduurzamen. Zorg ervoor dat ook jouw bedrijf hierbij zichtbaar is door middel van een partnerschap.

Wat kun je als partner verwachten, lees hier meer

Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Marjolein Heijmans (06-57676351). 

Greenchoice

Als duurzaam energiebedrijf levert Greenchoice uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Met meer dan een half miljoen klanten worden elke dag groene keuzes gemaakt. 

lees meer website
Tiwos

Tiwos is een corporatie die bewoners helpt zelf een thuis te maken, in een buurt waar iedereen kan meedoen en vooruitkomen. We willen naast onze bewoners staan en verschil maken waar dat nodig is. We kennen onze buurten en bewoners. Niet op afstand, maar van dichtbij. We hebben écht contact.

lees meer website
Giesbers Rotterdam

Giesbers Rotterdam werkt duurzaam en milieubewust. Binnen ons bedrijf en op de bouwplaats nemen we structureel maatregelen om een negatieve impact van onze activiteiten op de wereld om ons heen te minimaliseren.

lees meer website
Knaapen Groep

Als er iets is wat ons bedrijf typeert, dan is het dat we nooit stilstaan. We geloven dat het altijd slimmer kan. Beter, socialer, sneller en efficiënter. Dat betekent niet dat we per se continu willen vernieuwen. Vernieuwen is voor ons nooit een doel op zich. Het is wel zo dat we kansen direct grijpen als we ze zien. Ook als we nog niet precies weten waar ons dat gaat brengen.

lees meer website
Stichting warmtenertwerk

Stichting Warmtenetwerk is het platform voor de warmtesector waar spelers informatief met elkaar netwerken en zich inzetten voor de energietransitie.

lees meer website
Fontys

Binnen de verschillende opleidingen en instituten van Fontys Hogescholen is er een divers onderwijsaanbod op het gebied van duurzaamheid.

lees meer website
Provincie Gelderland

We willen als organisatie een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom hebben we voor onze organisatie een ambitieus doel gesteld: CO2-neutraal, energieneutraal en afvalloos zijn in 2030!

lees meer website

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren