Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Tools

Dag van de Bewoner 2021

Open Event 25 november 2021


Renda presents: De Grote BUURT Spektakelshow
Dames en heren, hooggeëerd publiek, we mogen weer! Eindelijk! Dit jaar pakken we grootser uit dan ooit. Niet alleen omdat we blij zijn dat we jullie weer in levende lijven zien, maar ook omdat dit alweer onze 5e editie van de Dag van de Bewoner is: ons jubileum!

Iedereen die er eens geweest is, weet dat dit dé dag is waar je heen moet komen. Zolang je iets met bewonerscommunicatie van doen hebt tenminste hè. Hoe we het dit jaar gaan aanpakken houden we nog een beetje geheim. Het duurt immers ook nog eventjes.

We verklappen al wel dat we deze middag samen met ons zusternetwerk Energie+ organiseren. En dat het programma gevuld is met inspirerende sprekers, aanjagers én praktijkvoorbeelden. Zo gaan we interactief aan de slag met casussen. Ga na deze middag met een trukendoos gevuld aan ideeën aan de slag in jouw buurt met diverse creatieve aanpakken.

Het programma staat nog in de clownsschoenen, maar we kunnen je al wel presenteren dat het zó leuk wordt dat je dit gewoon als uitje kunt zien. Een goede combinatie van humor en kennis. Het is dus ook heel gaaf om eventueel met je hele team aan te sluiten, we hebben genoeg popcorn!

Dit jaar stoppen we nog meer aandacht in de mix van deelnemers. Zo nodigen we jou uit om bewoners mee te nemen, zodat zij hun stem kunnen laten horen door hen te betrekken bij dit leuke dagje uit. Ook zij mogen met hun buren komen, de bewoner betaalt zelf uiteraard niks!

We weten dat velen van jullie de datum al graag in hun agenda willen hebben staan, vandaar de mogelijkheid om je alvast aan te melden. Save, save, save the date: 25 november 2021.

Laat je ook overrompelen en meld je aan
Aanmelden kan via renda.nl/dagvandebewoner2021. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010.

Later meer… tot dan!

Annuleringsvoorwaarden
Tot twee weken voor aanvang van de Dag van de Bewoner kun je kosteloos annuleren. In geval van annulering na twee weken tot 48 uur voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

Datum & tijd

Donderdag 25 november 2021
13.30 - 19.00 uur


Onderwerp

De Grote BUURT Spektakelshow


Locatie

Utrecht


Kosten

€ 245 voor partners en leden met een compleet lidmaatschap / € 395 voor niet-leden.

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren