Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Artikelen

Een CASA voor de toekomst

Camiel Mourisse - 22 juli 2020

Door een tekort aan sociale huurwoningen is er een grote vraag naar nieuwbouw. Tegelijkertijd kampen we met een fors stikstofprobleem waardoor een groot deel van de bouw stil komt te liggen. De bouwsector schreeuwt om verandering. Verduurzaming is een vereiste, maar om dit toe te passen in de sociale woningbouw moet dit gepaard gaan met betaalbaarheid en moet de kwaliteit van wonen gewaarborgd worden.

Team CASA is een team van studenten van de TU Eindhoven dat innoveert door het ontwerpen van een comfortabel, betaalbaar en duurzaam alternatief voor sociale woningbouw in Nederland. Wij doen dit door verschillende innovatieve technologieën te combineren in één gebouw. Het eerste project, CASA 1.0. zal eind 2020 gerealiseerd worden in Brandevoort in Helmond. CASA staat voor een Comfortable, Affordable, Sustainable Alternative voor de huidige woningbouw.

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

Eerste ontwerp CASA 1.0
x Met het invullen van dit formulier geef je Energie+ en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren