Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Projecten

Een modulair warmtesysteem voor het stapsgewijs aardgasvrij maken van woningen en wijken

- 6 oktober 2020

Met modulaire warmtesystemen gaan gemeenten en woningcorporaties snel en simpel aan de slag met het aardgasvrij maken van woningen. Niek Habraken van woningcorporatie KleurrijkWonen en Detlef Meijer van infraspecialist Firan vertellen over de opgaven en oplossingen van de stapsgewijze aanpak.

Gemeenten, woningcorporaties en andere partijen in de warmteketen staan voor de uitdaging om de energietransitie te versnellen - om zo de klimaatdoelstellingen voor 2030 en 2050 te realiseren. Een belangrijke pijler van de lokale energietransitie is om al op korte termijn stappen te zetten om de warmtevoorziening in de bestaande bouw duurzamer te maken. Modulaire warmtesystemen maken het mogelijk om stapsgewijs te werken aan een aardgasvrije en klimaatneutrale warmtevoorziening, zoals een lokaal warmtenet met duurzame bronnen.

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Energie+ en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren