Kennisplatform lokaal duurzaam opgewekt

Groot seniorencomplex duurzaam gerenoveerd
Joop van Vlerken

woe 12 juni 2019
artikel

Jarenlang vormde de renovatie van Park Boswijk in Doorn een onoverkomelijke hindernis. Verschillende partijen beten hun tanden stuk op de verbetering van het omvangrijke servicecomplex voor senioren. Dit had alles te maken met de ingewikkelde eigendomsverhoudingen: een wonderlijke mix van een projectontwikkelaar, een woningcorporatie en particuliere eigenaren. Het overtuigen van de particuliere eigenaar-bewoners om in te stemmen met de renovatie bleek de sleutel. Leningen en subsidies maakten het verder mogelijk. Inmiddels is de duurzame renovatie gestart, de wooneenheden in het complex moeten voor de bouwvakvakantie gereed zijn.

Volledig
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld u
aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Energie+ en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren