Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Artikelen

Juweeltjes

Evamarije Smit - 15 oktober 2020

Van uitstel geen afstel: de kennistafel Energietransitie in de Wijk is ondanks de pandemie van start gegaan en levert juwelen van intensieve denksessies op.

Zeven mensen die elkaar niet kenden. Zeven mensen die zich in januari direct aanmeldden voor het nieuwe initiatief van Aeneas Media om dwars door de diverse kennisnetwerken heen (Renda, Energie+ en Ruimte en Wonen) professionals met elkaar in contact te brengen op een urgent thema: de energietransitie in de wijk. Van onze kennispartners schoven aan: woningbouwcorporatie Tiwos, gemeente Tilburg, Fontys Hogeschool, Greenchoice, bouwer Giesbers en groot onderhoudsspecialist KnaapenGroep. Opmerkelijk en heel illustratief voor de praktijk is dat sommigen die in dezelfde stad werken aan de energietransitie elkaar niet kennen. De zevende persoon aan de kennistafel heb ik zelf uitgenodigd. Een jonge vrouw, een struikrover.

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Energie+ en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren