Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Kijk On Demand 8 Items Over Circulariteit

17 juni 2020

In 'normale' omstandigheden was onze Dag van de Circulariteit al afgelopen. Maar omdat we het programma nu omgezet hebben naar interessante online items, heb je geluk en kun je dus alsnog álles bekijken. Gewoon vanuit thuis! Ga jij met ons mee op circulariteitsavontuur?

Circulariteit, een thema waar we natuurlijk allemaal mee bezig zijn. Maar het concreet toepassen is nog niet zo eenvoudig. Waar begin je? Hoe kom je tot een visie? Wij sturen je 8 inspirerende video’s.

'Plenair' presenteren we:

 • Een video met Struikrover, Bernice Kamphuis;
 • Een video met Oud-burgemeester van Eindhoven, Rob van Gijzel;
 • Een webinar waar we met hen verder in gaan op het thema.


Aansluitend 6 inspirerende deelsessies:

 • JONGEN Bouwpartners
 • CHARM
 • Kemkens
 • Mastermate, BrabantWonen en Van Liempd
 • W/e Adviseurs en GroenWest
 • Zayaz. Voor een impressie van Kemkens, zie video hieronder.
   

Bij een fysieke bijeenkomst heb je de keuze uit maar 2 deelsessies, nu ontvang je ze gewoon alle 6! Wil jij deze interessante video's ook ontvangen? Kijk voor de informatie op https://www.renda.nl/dagvandecirculariteit en meld je aan!

Zayaz is samen met bewoners van Boschgaard aan de slag gegaan om circulair te bouwen. In dit fragment gaan we in gesprek over de uitdagingen die dat met zich meebrengt.

Meld je aan via www.renda.nl/dagvandecirculariteitonline. Kosten: 195 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 345 euro voor niet-leden.

Sluit je toch graag fysiek mee af? We komen op 2 juli om 15:00 uur samen in Dome-X in Oss. Deze middag gaan we verder in gesprek en ronden we dit circulariteitsavontuur gezellig samen af. Meld je dan aan via www.renda.nl/dagvandecirculariteit en verzeker jezelf van een plekje. 245 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap / 395 euro voor niet-leden. Hier vind je ook meer informatie over alle onderwerpen.

Reacties

Renda ©2020. All rights reserved.
Energietransitie als sociale opgave

Meld je nu aan voor de Online Masterclass 'Energietransitie als sociale opgave' vanaf 21 januari.

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren