Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Artikelen

Omgaan met onzekerheid over de toekomst

Brievenrubriek Simone Haarbosch, Sietske Veenman - 4 juli 2023

In deze nieuwe rubriek schrijven wetenschappers van het onderzoeksproject Just-Prepare een brief aan elkaar. Ze onderzoeken de sociale, technische en maatschappelijke dimensies van een rechtvaardige en effectieve energietransitie - van koolstof gebaseerde naar hernieuwbare energiepraktijken. Elke editie geven ze ons een uniek kijkje in hun gedachtewisseling met elkaar maar ook met projectpartners en bewoners. Welke zorgen en gedachten hebben zij?

Met proeftuinen in vier gemeenten (Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen en Gemert) onderzoeken wetenschappers in het onderzoeksproject Just-Prepare sociale, maatschappelijke en technische aspecten van de energietransitie. Het door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) gefi nancierde project loopt tot september 2026. De nadruk ligt op huishoudens die extra kwetsbaar kunnen zijn in het proces van de energietransitie. In een Living Lab doen wetenschappers onderzoek. Elk half jaar wordt er een Learning Lab georganiseerd voor de uitwisseling en verdieping van de opgedane lessen uit het Living Lab (zie de foto van alle partners op het eerste Learning Lab).

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

Alle partners op het eerste Learning Lab,
Alle partners op het eerste Learning Lab, foto: Simone Haarbosch
x Met het invullen van dit formulier geef je Energie+ en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren