Hét kennisnetwerk voor Energietransitie in de wijk

Sluit alsnog aan bij de Dag van de Circulariteit

ma 18 mei 2020

In "normale" omstandigheden was onze Dag van de Circulariteit al afgelopen. Maar nu zitten we nog volop in het (online) programma. Heb jij dus even geluk dat je zo kunt instappen in ons circulariteitsavontuur! Circulariteit. Een thema waar we natuurlijk allemaal mee bezig zijn. Maar het concreet toepassen is nog niet zo eenvoudig. Waar begin je? Hoe kom je tot een visie en hoe geef je die visie handen en voeten? Wat zijn feiten, wat zijn fabels en wat zijn inspirerende praktijkvoorbeelden?

Ga daarom mee op avontuur. We sturen acht verschillende items digitaal naar je toe. Hoe leuk om on demand een kijkje te nemen in het thema circulariteit? Kijk wanneer het jou uitkomt; in de zon, in je thuiskantoor of misschien wel weer een keertje op kantoor. We zijn gestart met 'Struikrover' Bernice Kamphuis, die laat zien dat circulair denken en voorál doen op verschillende manieren kan. Vervolgens stelt Rob van Gijzel, oud-burgemeester van Eindhoven, het overheidsbeleid rondom circulair bouwen ter discussie. Deze twee video’s ontvang je direct na aanmelding. In het komende item, de eerste van 6 deelsessies, is het de beurt aan Kemkens; Hoe creëer je intern draagvlak voor een thema als circulariteit? Klik hier voor een klein voorproefje van Kemkens. De overige vijf deelsessies volgen in de komende weken.

Vervolgens komen we op 2 juli om 15.00u fysiek samen in Dome-X in Oss. Deze middag krijg je de keuze om over een aantal deelsessies verder in gesprek te gaan en we sluiten dit circulariteitsavontuur op een interactieve en gezellige manier samen af. We zullen ons deze middag uiteraard houden aan de regels van het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om er een mooie én veilige middag van te kunnen maken.

Meld je aan via www.renda.nl/dagvandecirculariteit en verzeker jezelf van een plekje. Hier vind je ook meer informatie over alle onderwerpen en het exacte programma.

Het kan natuurlijk dat je het nog niet prettig vindt om 2 juli fysiek aanwezig te zijn bij de afsluiter. Dat begrijpen we. Daarom is het ook mogelijk alleen het online pakket te volgen. Meld je dan aan via www.renda.nl/dagvandecirculariteitonline.

Ga mee op avontuur en ontvang o.a. de webinar met Bernice Kamphuis en Rob van Gijzel

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren