Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CalltoactionBlock has a deprecated constructor in /home/renda/domains/renda.nl/public_html/protected/templates/blocks/calltoaction/class.calltoaction.php on line 3
SlimmeBuur is dé website waar buren elkaar adviseren over energie besparen.
Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Artikelen

Vind jouw SlimmeBuur

- 26 augustus 2021

SlimmeBuur is dé website waar buren elkaar adviseren over energie besparen. Je vindt er een overzicht van iedereen in Nederland die al isolatie en zonnepanelen heeft én je komt alles te weten over de kosten, energiebesparing en de juiste uitvoerder. Ook handig, je kunt filteren op postcode, bouwjaar, type woning en energiebesparende maatregel. Zo vind je altijd een SlimmeBuur die antwoord geeft op jouw specifieke vragen!

Ook als je nog geen specifieke vragen hebt maar liever eerst meer wilt weten over isolatie en zonnepanelen ben je bij SlimmeBuur aan het juiste adres. Lees bijvoorbeeld eens de ervaringsverhalen van onze SlimmeBuren. Dan ben jij beter voorbereid! Je liever eerst inlezen over de kosten, subsidies en mogelijkheden? We schreven een aantal laagdrempelige artikelen die jou op weg helpen om een slimme keuze te maken. En als je dan nog vragen hebt, dan stuur je toch gewoon een SlimmeBuur een berichtje? Klinkt simpel, en dat is het ook!

SlimmeBuur is een initiatief van klimaatstichting HIER. HIER wil graag zoveel mogelijk mensen helpen om slimme keuzes te maken die ook nog goed zijn voor het klimaat. Veel mensen die overwegen hun huis te laten isoleren of zonnepanelen te nemen, lopen ertegenaan dat ze niet weten waar te beginnen. Een advies van je buur is dan goud waard. Om te zorgen dat jij je buur met een handige tip niet alleen toevallig op de buurtbarbecue tegenkomt, hebben we SlimmeBuur.nl in het leven geroepen.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Energie+ en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren