Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Tools

Webinar 'Omgaan met verschillende typen bewoners'

Open Event 15 juni 2021

Kwetsbare groepen vragen vaak wat extra van onze tijd en aandacht. Om die reden organiseren we een verdiepingssessie rondom deze doelgroep met onze masters Niels Götz en Cindy van den Bremen.

Niels is marketingpsycholoog en heeft voor woningbouwcorporatie verder onderzoek gedaan en concrete handleidingen gemaakt van diverse “persona’s” voor medewerkers van corporaties, bouwers en andere betrokkenen bij renovatie- en grote verduurzamingsopgaven. Denk bijv. aan bewoners met schulden, taalachterstand/ laaggeletterdheid of aan bewoners met autisme, dementie of een verslaving. Met deze “bijsluiters” voor diverse bewonersgroepen krijgen professionals betere handvatten om de diverse bouw- en communicatieprocessen effectief maar ook menselijk aan te vliegen. Doel is onnodige schade te voorkomen; schade aan de relatie tot bewoners, schade door vertraging, schade door faalkosten.

Cindy is social designer en heeft vanuit een geslaagd project t.a.v. gespikkeld bezit in het kader van de Energie voor Iedereen pilot zogenaamde ‘Huizona’s’ ontwikkeld. Deze Huizona’s zijn een goede aanvulling op de persona’s, omdat ze  zaken die de reactie van bewoners op een (energie)renovatie ook bepalen, meteen meenemen. 

We sluiten af met concrete tips om zelf meteen mee aan de slag te gaan.

Deze verdiepingssessie is voor elke professional interessant die met een diversiteit van bewoners te maken heeft, zoals medewerkers bij woningcorporaties, gemeentes en bouwbedrijven.

Programma
Deel 1 Niels Götz

  • Diverse modellen persona's
  • Verrijking van persona's
  • Analyse en wat je er mee kunt


Deel 2 Cindy van den Bremen

  • Nieuwe persona's
  • Koppeling persona's aan 4 factoren
  • Welke vormen zijn toe te passen in de praktijk
  • Beinvloeding wijkaanpak


Deel 3 Meet the experts

  • Deelsessie Niels Götz
  • Deelsessie Cindy van den Bremen

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Kosten bedragen € 145 voor leden en partners van Renda, Energie+ of Ruimte en Wonen en € 195 voor niet-leden. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving in orde.

details

Datum & tijd

Dinsdag 15 juni 2021
14.30 - 17.00uur


Onderwerp

Omgaan met verschillende typen bewoners, door marketingpsycholoog Niels Götz


Locatie

Online webinar


Kosten

€ 145 voor leden van Energie+, Renda en Ruimte en Wonen - € 195 voor niet-leden

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren