Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Adverteren

Adverteren

Adverteren

Energie+ is hét kennisnetwerk voor Energietransitie in de wijk. Met het verzamelen en delen van kennis, ervaringen en praktijkvoorbeelden draagt Energie+ bij aan bereiken van de doelen uit de Energie-agenda. In ons netwerk leest, hoort en deelt men kennis over het bereiken van deze doelstelling en de uitdagingen die we daarbij tegen (gaan) komen. Allerlei (lokale) initiatieven laten zien dat de participatie van burgers waarschijnlijk nog de grootste uitdaging is. Energie+ besteedt hieraan veel aandacht; volgt onderzoeken, trends en ontwikkelingen. Waarbij onze focus in de wijk ligt.

 

Doelgroepen

Onze doelgroep zijn de professionals die door de energietransitie met elkaar moeten gaan samenwerken. Dat zijn onder andere gemeenten, woningbouwcorporaties, energiecoöperaties, bouwers, installateurs, VVE´s, huurdersorganisaties, bewoners, duurzaamheidsspecialisten, hypotheekverstrekkers, provincies, Rijkswaterstaat en het BZK.

 

Contactpersoon media-advies    

Heb je interesse om te adverteren of op een andere manier exposure te generen via Energie+? Leo Nijs neemt graag contact met u op.
Wilt u eerst onze mediakit doornemen voor de mogelijkheden. Dat kan natuurlijk ook.

Telefoon: 073 205 10 10
E-mail: l.nijs@aeneas.nl

 


 

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren