Kennisplatform lokaal duurzaam opgewekt

Dit is Energie+

Energie+ is hét kennisnetwerk voor duurzame wijken van de toekomst. Wij richten ons op de energietransitie in de wijk. Met het delen van kennis draagt Energie+ bij aan bereiken van de doelen uit de Energie-agenda, om de gebouwde omgeving van Nederland in 2050 CO2 neutraal te hebben. In ons netwerk lees - en hoor je over het bereiken van deze doelstelling, de uitdagingen die we daarbij tegen komen, slimme praktijkoplossingen, lokale initiatieven, onderzoeken, de laatste regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen.

De content en kennis komen grotendeels uit de markt. Energie+ geeft er waarde aan door te filteren, te valideren, te verrijken, bereik te genereren en ervoor te zorgen dat de juiste media ingezet worden om deze content te verspreiden. Dit doen we samen met een onafhankelijke en deskundige redactie.

Doelgroepen
We richten ons op de hele keten van opdrachtgever, probleemeigenaar, uitvoering, leveranciers, adviseurs. Elke partij stapt op een ander moment in de opgave, waardoor de kennis en de kunde ook verschilt. Door de kennis van de partijen in de keten dichter bij elkaar te brengen, leren zij van elkaar en kunnen opgaven efficiënter ingestoken worden.

Adverteren bij Energie+

Natuurlijk kun je adverteren op onze website. Bekijk de mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem contact op met Stefan Terpstra; s.terpstra@aeneas.nl

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren