Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Als je het echt samen gaat DOEN

7 november 2022

Samenwerken, een dagelijkse bezigheid. Je bent ermee opgegroeid of werkt al jaren samen aan projecten. Makkie, zou je zeggen. Zeker omdat samenwerken je goed afgaat, dat vinden je collega's ook. Maar wat als er ook een andere manier is waarop je tegen samenwerken aan kan kijken? Als je het echt samen gaat DOEN. Wel eens gehoord van co-creatie?

Op 23 november opent Aeneas (ons moederbedrijf) haar deuren. Ons 'thuis' de Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch is het decor van de bijeenkomst. Aeneas bundelt samen met Fronteer haar krachten. Onder leiding van Martijn Pater, medeoprichter van Fronteer, plaatsen we je letterlijk in dezelfde ruimte met gemotiveerde professionals uit een andere branche binnen de Nederlandse bouw. Samen ga je aan de slag met co-creatie en zet je de eerste stappen op basis van een gemeenschappelijk vraagstuk.

Collaborate or die

Martijn Pater schreef samen met James Veenhoff het boek "Collaborate ­or die". In dit boek staat centraal hoe je in 5 overzichtelijke stappen tot co-creatie kunt komen en hoe deze behandeld moeten worden. Meer dan ooit tevoren kunnen en moeten bedrijven en organisaties krachten bundelen. Zonder samenwerking geen verandering of vooruitgang.

In het boek delen Martijn en James ruim 15 jaar internationale ervaring met corporates, startups, ngo’s en overheden, en ontdoen de term co-creatie van ieder mysterie. Zonder poespas beschrijven ze de belangrijkste vormen en trends, en de Vijf Leidende Principes voor Co-creatie. Tijdens de bijeenkomst op 23 november neemt Martijn je mee in een praktisch, actiegericht en interessant verhaal over hoe je stap voor stap op reis kunt richting impact. Wil je weten hoe Rainforest Alliance, WNF, Heineken en Philips co-creatie toepassen? En volgen jij en jouw organisatie het voorbeeld?

Lees meer en meld je aan via onderstaande website:
www.energieplus.nl/co-creatie-iets-voor-jou

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren