Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Energiefestival 2022 “Brabant staat aan”

3 augustus 2022

Brabant staat aan. Jij ook? Zet het alvast in de agenda: op 20 oktober 2022 vindt het Energiefestival weer plaats. Hét event waarop alle Brabantse energieprofessionals samenkomen om kennis op te doen en uit te wisselen. Om het samen beter, vernieuwend en anders te doen!

De energietransitie is inmiddels een onderwerp dat in het centrum van de aandacht staat. Op vele fronten is de omslag naar duurzame energie zichtbaar. Denk maar aan de ambities met betrekking tot grootschalige opwek van hernieuwbare energie, plannen met betrekking tot de warmtetransitie en de elektrificatie van vervoer en industrie.
En tegelijkertijd plaatsen deze ontwikkelingen ons weer voor nieuwe uitdagingen. Hoe zorgen we dat het elektriciteitsnet in balans blijft als vraag en aanbod van elektriciteit sterk toeneemt, welke alternatieven voor aardgas zijn nu realiseerbaar? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee kan komen in de transitie? En hoe ziet de Brabantse burger zichzelf in al deze veranderingen en hoe ziet deze burger het energielandschap van de toekomst voor zich? 

Deze en andere vragen komen op tafel tijdens het Energiefestival. We gaan graag met jullie hierover  in gesprek. Daarom nodigen wij je graag uit om jouw ervaringen en kennis binnen de energietransitie te delen.
Ben je erbij?

Donderdag 20 oktober 2022
09.30 – 17.00 uur
Locatie: Congrescentrum 1931, Oude Engelseweg1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch


Meer informatie volgt binnenkort via de website: www.energiewerkplaatsbrabant.nl/energiefestival

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren