Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Iedereen biobased: postcast over biobased isoleren van Jetske Thielen

25 september 2023

Thuis in de tuin een 'tuinyhuis' bouwen met biobased materialen als uitgangspunt. Zo creƫer je niet alleen een fijne werkplek, maar neemt die werkplek ook tienduizend kg co2 op door toepassing van stro. Je kunt impact maken met je eigen bouwbedrijf, als aannemer, energiecoach of opdrachtgever bij gemeente of woningbouwcorporaties ? maar ook individueel als bewoner! Benieuwd met welke kleine, simpele acties je al een verschil maakt? Luister de podcast van Jetske Thielen over duurzaam isoleren.

Biobased isoleren, maar hoe? In de laatste aflevering van de podcastserie van Jetske Thielen over duurzaamheid gaat ze in gesprek met experts Sandra Nap en Joost van der Waal over de ins en outs van biobased isoleren.

Luister de speciale aflevering over duurzaam bouwen en isoleren; hoe dan? met Sandra Nap en Joost van der Waal.

In onze bestaande bouw moet er de komende jaren nog flink geïsoleerd worden. Maar hoe dan?! Spreker, adviseur en social ingenieur Jetske Thielen gaat in deze speciale podcast in gesprek met experts Sandra Nap en Joost van der Waal over biobased isoleren. Want hoe sla je samen de handen ineen om dit écht voor elkaar te krijgen? 

Aflevering over biobased isoleren

In de podcast gaat Jetske Thielen in gesprek met Sandra Nap, directeur Holland Houtland en Circular Hero 2022 en Joost van der Waal, eigenaar van IsoleerBewust en de Ecobouwschool, die ecologisch isoleren voor iedereen toegankelijk wil maken. 

In de podcast ontdek je:

  • Wat is biobased isoleren? Wat is het verschil met regulier materiaal?
  • Waarom is biobased dan belangrijk?
  • Is er iets wat niet biobased kan? Of is echt de sky the limit?
  • Hoe ga je zelf met kleine, simpele acties meteen aan de slag?
  • Een stappenplan voor de particulier.
  • Duik in de materie: leer meepraten over dampopen, fase-verschuiving, CO2-opslag en de relatie met stikstof.
  • Slimme tips over waar je meer informatie vindt.

Hoppa, aan de slag! Met biobased isoleren.

Vanuit onze drie geheel verschillende organisaties, maar wel met hetzelfde doel zorgen we ervoor om zowel particulieren als aannemers of bouwvakhandels een stap verder te helpen naar bioased isoleren en gezond wonen. Heb jij ook een zetje nodig? Beluister de Podcast Duurzaam hoe dan?.

Podcastserie Duurzaam, hoe dan?!

Concrete tips hoe je beweging creëert, mensen meekrijgt op de duurzaamheids-reis en samen innoveert richting de duurzame toekomst. Dat is het hart van de podcastreeks van spreker, adviseur en sociaal ingenieur Jetske Thielen. In de reeks podcasts die ze organiseert, leer je van experts hoe je succesvol duurzaam innoveert en transitie organiseert.

Het doel is om het sneller, beter maar vooral ook leuker te maken. Voor het ecosysteem om je heen maar ook voor jezelf en in relatie met de ander. Benieuwd? Bekijk de gehele podcastserie van Jetske Thielen.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren