Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Kom kijken naar duurzame energieprojecten tijdens de Open Energiedag op 17 september 2022

9 september 2022

Ontdek de wereld achter het stopcontact en de thermostaat. Waar komen elektriciteit en warmte eigenlijk vandaan? En hoe zorgen we ervoor dat die energie steeds schoner wordt? En dat we minder afhankelijk worden van het buitenland? Tijdens de Open Energiedag kan iedereen een kijkje nemen bij duurzame energieprojecten. Er zijn nu ruim 50 locaties verspreid door Nederland hiervoor aangemeld.

Kom jij kijken naar een zonne- of windpark bij jou in de buurt? Ontmoet de mensen achter een biomassacentrale; voel de warmte van bodemenergie. De tientallen locaties die de deuren openen zijn te vinden op www.openenergiedag.nl
Bedrijven of organisaties die hun zonne- of windpark, duurzaam warmteproject of ander duurzaam energieproject aan burgers willen laten zien, kunnen zich nog aanmelden.
De Open Energiedag is onderdeel van de campagne ‘Daar krijg je energie van’, een initiatief van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), Energie Samen, Holland Solar, NWEA, Vereniging Warmtepompen, Branchevereniging Bodemenergie en Geothermie Nederland.

Over de NVDE

De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) maakt zich sterk voor een energievoorziening die volledig is gebaseerd op hernieuwbare energie door het bundelen van krachten uit de gehele sector. De activiteiten bij meer dan 6000 aangesloten bedrijven vertegenwoordigen nu al een omzet van ruim €41 miljard en meer dan 250.000 werknemers.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren