Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Werkbezoek Duurzaamheid Den Bosch

9 juni 2022

Donderdagmiddag 23 Juni is het zo ver. Een nieuw werkbezoek voor opbouwwerkers die zich verdiepen in of inzetten voor duurzaamheid. Na het werkbezoek in Zwijndrecht gaan we deze keer op bezoek in Den Bosch.

Het werkbezoek is een samenwerking tussen Krachtproef, Farent Sociaal Werk en Energie+ wat leidt tot een gevarieerd programma. 
We starten na ontvangst met een gezamenlijke lunch waar informatie gegeven wordt over het programma van Energie+. Hierna stappen we op de (OV)fiets en gaan we via een route door de wijk ’t Zand naar de volgende locatie. Na aankomst gaan we hier een spel spelen, De Wandeling genaamd. 

Dit spel is ontwikkeld vanuit onderzoek naar samenwerking tussen verschillende partijen rond openbare ruimte. Voor de begeleiding van het spel hebben we een van de onderzoekers gevraagd die betrokken was bij dit onderzoek. We nemen een casus als uitgangspunt en gaan met elkaar ‘wandelen’ en zo de samenwerking onder de loep nemen en ons verdiepen in de rol van andere betrokken partijen (bewoners, opbouwwerkers, gemeente). Zo gaan we op avontuurlijke wijze van elkaar leren en de verschillende perspectieven uitwisselen.

We sluiten het werkbezoek af met een informeel moment met wat drinken en een hapje.

Wil je dit werkbezoek niet missen? Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij dus meld je nu aan via de website krachtproef.org of via sylvia@degoedepraktijkontwikkeling.nl  

We zien je graag op 23 juni in het mooie Den Bosch!

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren