Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Masterclass 4: Organisatie en samenwerken op wijkniveau.

Masterclass 4: Organisatie en samenwerken op wijkniveau.

Masterclass 4: Organisatie en samenwerken op wijkniveau

 

In deze vierde masterclass komen de thema’s uit voorgaande bijeenkomsten samen.

We hebben in vorige masterclasses helder belicht waarom de energietransitie een sociaal vraagstuk is. En ook het belang van bewonersparticipatie en communicatie is ruimschoots aan bod gekomen.

Maar hoe dit in de praktijk, in de eigen gemeente of wijk in te vullen? Yvonne Zuidgeest geeft een inkijk in de visie en aanpak van welzijnsorganisatie Diverz. De energietransitie is vastgesteld als een van de strategische doelen van deze organisatie. Ze gaat vanuit de praktijk uitvoerig in op het positioneren van de welzijnsprofessionals in de energietransitie. Hoe heeft Diverz de rol van sociale partner voor de gemeente en voor de inwoners opgepakt. Met welke partners in het veld? Welke belemmeringen waren er en waar lopen zij nu tegenaan? En wat werkte juist versnellend in het gehele proces?

Een interactieve masterclass met veel ruimte voor vragen en uitwisseling.

Yvonne Zuidgeest (1966)
Werkte jarenlang in het bedrijfsleven en maakte in 2004 de overstap naar de non-profit sector. Leerde tijdens haar MBA studie bij Nyenrode Universiteit om sociale vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen.
Na ruim 10 jaar ervaring bij MEE is ze sinds 2018 directeur-bestuurder bij Diverz, de welzijnsorganisatie van Zwijndrecht. Vanaf haar aantreden maakt Yvonne zich hard voor de sociale opgave die de energietransitie is. Met een team van enthousiaste medewerkers zijn de eerst stappen gezet. Mede auteur van de whitepaper ‘De kracht van mensen in de energietransitie’. Te downloaden via www.diverz.info

Ga hier terug nar de aanmeldpagina

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren