Log in
inloggen bij Energie+
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Partnerschap Kennisnetwerk Energie+

Partnerschap Kennisnetwerk Energie+

Partnerschap Kennisnetwerk Energie+

Energie+ is hét kennisplatform voor Energietransitie in de wijk. Onze focus ligt op de woonwijk, dit is de plek waar de energietransitie het meest concreet wordt. Wat wij in de kern doen is huiseigenaren kennis laten maken met concrete mogelijkheden om hun huis te verduurzamen. Dat doen we door artikelen te schrijven, interviews af te nemen en evenementen te organiseren over de ervaringen van anderen.

Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Evamarije Smit (06-16192662). 

Waarom een partnerschap:
Energie+ heeft een groot bereik bij particuliere huiseigenaren die zich (willen) verdiepen in de energietransitie voor het verduurzamen van hun woning. Veel huiseigenaren willen hun woning voorzien van betere ventilatie, isolatie, warmtevoorziening etc. Waar moeten zij beginnen, wat zijn de mogelijkheden en waar moet je als initiatiefnemer rekening mee houden? Het ene huis is het andere huis niet en in elke wijk zijn weer andere mogelijkheden. Ons doel is om deze diversiteit aan middelen, woningen en mensen met elkaar te verbinden. Om kennis te maken, te delen en te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat het een grote meerwaarde heeft om jouw bedrijf en/of product hier aan te verbinden.

Wat is jouw investering:
Ons bereik is jouw doelgroep. Met een partnerschap voor Energie+ zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf en/of jouw product zichtbaar is bij ons netwerk. Een partnerschap sluit je af voor een jaar en kost € 1.599 per jaar excl. BTW.

Wat krijg je hiervoor:
- Gratis plaatsing van gesponsorde artikelen op ons online platform.
- Deel je nieuws en ideeën met ons netwerk via onze digitale nieuwsbrief. Besluit of deze worden geplaatst door team Energie+.
- Onbeperkte toegang tot onze online content
- Journalistieke uitwerking van artikelen door Energie+ (meerprijs vanaf € 800. Dit kan d.m.v. een interview, podcast etc.)
- Wij gaan naar aanleiding van jouw succesverhalen de wijk in om ervaringen op te halen bij jouw klant. Uiteraard in overleg met jou.
- Korte lijnen met de redactie van Energie+ middels de community managers en/of content managers
- Mogelijkheid tot organiseren en hosten van events (meerprijs in overleg met community manager).
- Deelname of hosting aan/van kennistafels (meerprijs vanaf € 500).
- Partnerpagina op het online platform van Energie+ met eigen profiel, bedoeld voor bijvoorbeeld bedrijfsinformatie of uitgewerkte initiatieven tot stand gekomen in de betrokken wijken.
- Logovermelding op het online platforms, in de digitale nieuwsbrieven en in de magazines.
- Gratis ontvangst magazine Energie+ (verschijningsfrequentie 3x per jaar).
- 25% korting op advertentietarieven van Energie+.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren